Personal Training Loenen
 

Francis is er voor u!

Maatwerk en privacy staan centraal bij Personal Training Loenen. Of u nu wilt herstellen van een vervelende blessure, wat strakker in uw vel wilt zitten, op zoek bent naar innerlijke rust of begeleiding wil na een bevalling. 

Samen met Francis ontwerpt en implementeert u de beste weg naar uw persoonlijke doelen, wat die ook mogen zijn! Tijdens de intake komt dit allemaal aan bod en kunt u kiezen uit o.a. de volgende mogelijkheden: 

  • Gewichtsverlies: wilt u strakker en lekkerder in uw vel zitten en lukt dit niet, of alleen tijdelijk? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Samen kijken we waar de knelpunten liggen en pakken we die aan. Door een holistische aanpak zal u de overtollige kilo's blijvend kwijtraken. 
  • Medical Fit: Een op maat gemaakt programma dat u op een gecontroleerde manier helpt te herstellen van een blessure of andere medische klacht. Met gerichte oefeningen verminderen we de rug- en nekklachten, die vaak gepaard gaan met een zittend beroep. 
  • Zwangerschaps Fit: Bent u van plan om zwanger te worden, bent u zwanger, of bent u recentelijk bevallen? Het is belangrijk om fit te zijn voor de bevalling. U kunt zwangerschapsklachten als bekkeninstabiliteit en rugklachten voorkomen door de juiste training. Het herstel na de bevalling kunt u versnellen en voor u het weet bent u weer in vorm. Alle trainingen zijn uiteraard op uw eigen tempo. Heeft u zwangere vriendinnen? Neem ze dan gezellig mee!
  • Functioneel trainen: Wilt u uw beweeglijkheid verbeteren? Dan zorgen we ervoor dat uw 'core' sterk is. Zo kunt u moeiteloos met de (klein)kinderen spelen en in de tuin werken. U krijgt meer kracht, meer uithoudingsvermogen en sterkere botten. Voor alle leeftijden geschikt.
  • Sport specifieke begeleiding: Wordt beter in uw sport door het trainen van b.v. uw voetenwerk, wendbaarheid, uithoudingsvermogen, explosiviteit en/of coördinatie. Samen kijken we waar de verbeterpunten liggen pakken deze aan met gerichte oefeningen.
  • Mentaal Fit: Heeft u het even moeilijk om alle ballen in de lucht te houden? We vragen zoveel van onszelf dat het soms even te veel wordt. Een burn out ligt op de loer. Wilt u dit voorkomen? We gaan fysiek, cognitief en emotioneel aan het werk in de rustgevende studio van Personal Training Loenen. Neem weer de regie over uw eigen leven in handen. Bij uitstek geschikt voor ondernemers. Ook als u herstellende bent van een ernstige ziekte is mentaal fit geschikt voor u.

 
E-mailen
Bellen